FC Botoșani este oficial în Liga I după ce i-a învins cu 4-0 pe cei de la Sportul Studențesc

FC Botoșani este oficial în Liga I după ce i-a învins cu 4-0 pe cei de la Sportul Studențesc

FC Botoșani a învins, sâmbătă, cu scorul de 4 la 0 formația Sportul Studențesc, într-un meci ce s-a disputat pe Stadionul Giulești.

În urma victoriei de sâmbătă, FC Botoșani a promovat, matematic, în Liga I și este campioana Seriei I. Primul gol al partidei a venit chiar în minutul doi și a fost marcat de Cârjan. În minutul 33 Vraciu a majorat scorul cu un șut din 8 metri la colțul lung, iar două minute mai târziu, tot Vraciu a marcat al treilea gol pentru FC Botoșani.

Acsinte a înscris al patrulea gol al meciului, în minutul 83. Este pentru prima dată în istorie când judeţul Botoşani va avea reprezentantă în Liga I, scrie stiri.botosani.

Arbitri: Ovidiu Petru Oprea (Ploieşti); Asistenţi: Mihaela Blîndu Popescu (Târgu Jiu) şi Speranţa Popescu (Bucureşti).

Sportul Studențesc: Vâlceanu – Băniţă, C. Mihai, Şt. Popa, Rita, Vlad, Barbu (cpt.), Olaru, Paţurcă, Mareş, Farînă  Rezerve: Cherry – G. Dumitrescu, Tudor, Leafu, M. Şumudică, Stăniţ, Buligă  Antrenor: Cătălin Mulţescu

FC Botoşani: Petrache – Ţepeş, Ursu, C. Dinu (cpt.), Acsinte – Maghici, Vaşvari, M. Croitoru, Vraciu – Cârjan, Hatnagy  Rezerve: Dani – Taban, Lozneanu, A. Ignea, Patache, Mărmăneanu, Boghian  Antrenor: Cristian Popovici

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.