FC Botoșani: Egal cu liderul campionatului ungar, Debrecen VSC

FC Botoșani: Egal cu liderul campionatului ungar, Debrecen VSC

În cel de-al doilea amical al iernii FC Botoșani a întâlnit liderul Ungariei, Debrecen VSC. Elevii lui Leo Grozavu au facut deplasarea în Ungaria, la 84 de km de Băile Felix, unde au terminat la egaliate, scor 1-1.  

Golul botoșănenilor a fost marcat de George Cârjan în minutul 77, care a înscris cu capul în urma unei centrari. Debreceni a deschis scorul în minutul 15 prin atacantul Tamas Kulcsár, stabilind și scorul la pauză.

În timpul meciului Leo Grozavu a rulat tot lotul de jucători.

„A fost un antrenament foarte bun pentru echipa noastră, pe un teren excelent. Pe lânga golul lui Cîrjan, care s-a dat cu capul, după o centrare, am mai avut și o bară prin mijlocașul estonian Puri, prin minutul 55. Per total sunt mulțumit, având în vedere nivelul de pregatire la care suntem. Leo Grozavu a utilizat astăzi, noul sistem pe care vrea să-l implementeze în retur, adică un 4-3-3. Am rulat tot lotul câte 45 de minute, în prima repriză am început cu o formulă, dupa care la pauză, am schimbat toată echipa“, a declarat Cornel Șfaițer.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.