FC Botoșani - Dinamo 4-0. „Câinii” au trăit o nouă umilință în Moldova

FC Botoșani - Dinamo 4-0. „Câinii” au trăit o nouă umilință în Moldova

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), pe Dinamo, în ultimul meci al etapei a 24-a din Liga 1 Casa Pariurilor. 
 
Botoșănenii au controlat cu autoritate jocul, iar Mihai Roman a reușit să deschidă scorul rapid, încă din minutul 12, după o centrare de calitate venită de la Braun. Un sfert de oră mai târziu, gazdele și-au dublat avantajul, după ce Jaja a marcat cu un şut vinclu de la 20 de metri.
 
După pauză, același Jaja a reuşit "dubla", după o eroare a defensivei dinamoviste, în minutul 65. Scorul final a fost stabilit de Fili, în minutul 84, cu un şut din afara careului, iar Botoșaniul se impune cu 4-0.
 
După această victorie, moldovenii își consolidează locul 4 în clasament. FC Botoșani are 41 de puncte și e sigură că va termina pe loc de play-off. De cealaltă parte, Dinamo are probleme uriașe. „Câinii” continuă să ocupe penultimul loc și au abia 12 puncte.
 
Echipele utilizate: 
FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu (Neciu '79) - Haruţ (Fili '79), Edjouma, Dican - Tîrcoveanu (Mailat '70), M. Roman (M.A. Roman '70), Jaja (Santos '79). Antrenor: Marius Croitoru
 
Dinamo: Figueiredo - Tomozei (Creţu '5), Patriche, Ehmann, Radu - Pierret, Rodriguez (Celar '86) - Bani (Azankpo '46), Ivanov, Buleică - Ivanovski. Antrenor: Flavius Stoican
 
Valeriu Iftime nu e tentat să-l vândă pe Joyskim Dawa la FCSB. Dacă înaintea meciului cu Dinamo a anunţat că va negocia doar la finalul partidei, omul de afaceri din Moldova a transmis, la Fotbal Look, că înclină mai degrabă să refuze oferta venită din partea lui Gigi Becali.
 
Întrebat ce planuri are cu Dawa, patronul lui FC Botoşani a vorbit sincer despre fundaşul central pe care Becali îl vrea la FCSB: "La Dawa e o discuţie pe care nu am finalizat-o, nu cred că-l dau acum dacă nu am un preţ care să mă lămurească total", a spus Iftime, luni seară, la Fotbal Look.
 
Dacă o ofertă impresionantă l-ar face să se despartă de Dawa, Iftime nu vrea să audă de un transfer al lui Enriko Papa la FCSB, o mutare căreia i se opune şi Marius Croitoru: "Papa nu pleacă, e netransferabil. Nu mai pot negocia, am vorbit azi cu Marius şi el hotărăşte", e anunţul clar al botoşănenilor privind soarta mijlocaşului albanez în vârstă de 28 de ani.
Iftime aşteaptă şi oferte pentru Jaja 

Autor al unei duble impresionante în poarta lui Figueiredo, brazilianul Jaja Silva a fost cel mai bun jucător al meciului FC Botoşani - Dinamo 4-0, iar prestaţia încântătoare îl face pe Iftime să se aştepte la interes pentru extrema sud-americană:
 
„Mă tem să nu am mâine dimineaţă o ofertă şi pentru el. Cine ne cumpără nouă jucătorii cei buni (n. red - referire la Gigi Becali? Îl veţi vedea pe Dican, care încă nu e. E doar la al doilea meci. Sau Haruţ, care e zăpăcit. E important că am alergat mult la centru şi nu le-am dat voie să se apropie de poarta noastră. Jaja nu e de vânzare acum. Veţi vedea că mai avem o bandă, Matheus, care a avut COVID şi a jucat zece minute. Mailat, Fili. Avem extreme, wingeri adevăraţi. Iese unul, intră altul mai proaspăt", a mai spus şeful clubului moldovean.

Stirea anterioara

Metoda Curierul, ultima înșelătorie cu care sunt păcăliți românii. Cum se acționează

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.