FC Botoşani caută revanşa cu Gaz Metan şi visează la Europa League: „Visăm să scriem istorie”

FC Botoşani caută revanşa cu Gaz Metan şi visează la Europa League: „Visăm să scriem istorie”

FC Botoşani va debuta în returul sezonului 2014-2015 împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care s-a impus pe stadionul „Municipal" cu scorul de 3-0 la începutul sezonului.

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, speră ca jucătorii să-şi ia revanşa şi să cîştige jocul de la Mediaş, mai ales că s-au întărit în această iarnă, prin sosirea mijlocaşului Neluţ Roşu.

„Este un meci asteptat, pentru ca a fost o vacanta lunga, dar si o pregatire lunga. Asteptam cu nerabdare jocul de la Medias, pentru ca este cel mai important joc al nostru, tinand cont ca a fost un debut de campionat dezastruos pentru noi. Avem o revansa de luat si sînt sigur ca baietii vor fi mult mai motivati, pentru ca avem acelasi lot. Vor trebuie sa dea totul pentru a pleca neivinsi de la Medias. Am incredere in staff-ul tehnic si in omogenitatea grupului, pentru ca ne-am intarit cu Nelut Rosu si nu ne-am despartit de niciun jucator important din lot. Cred ca prin sosirea lui Nelut Rosu ne-am intarit in acel compartiment.", a declarat Cornel Sfaiter.

Nelut Rosu vrea sa scrie istorie la Botosani: „Am auzit ca sunt conditii bune, dar nu ma asteptam sa fie atat de bune”

Singurul jucator transferat in aceasta iarna de FC Botosani, Nelut Rosu, vrea sa scrie istorie la Botosani si sa ajunga cu echipa locala in Europa League.

„Ma bucur ca sunt singurul transfer. Presiune pe mine nu cred ca o sa fie, poate doar o presiune buna care o sa ma ajute sa cresc in valoare. Nu mi-e frica de concurenta. Am intalnit un grup extraordinar, niste baieti extraordinari si m-am acomodat foarte rapid. Sper sa facem o treaba excelenta impreuna si de ce nu, sa scriem istorie aici la Botosani si sa jucam in Europa League.”, a spus Nelut Rosu. Sursa: Gazeta Sporturilor.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Furtuna Renata, care face ravagii în aceste zile în Europa, se îndreaptă spre România. Va aduce frig, ploi şi vijelii puternice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.