FC Botoşani: Astăzi a avut loc reuniunea lotului

FC Botoşani: Astăzi a avut loc reuniunea lotului

Cinci jucători noi s-au alăturat formaţiei FC Botoşani la reunirea lotului care a avut loc joi, pe Stadionul Municipal. Echipa lui Costel Orac i-a transferat în iarnă pe Dinu Todoran (34 ani), Alin Bordeanu (32 ani) şi Ciprian Stanciu (21 ani) de la Victoria Brăneşti, dar şi pe Daniel Vintilă (21 ani) de la FC Argeş şi Bogdan Ghiceanu (25 ani) de la Poli Iaşi. Practic, Bordeanu şi Ghiceanu revin la Botoşani, pentru a juca la echipa la care au jucat în sezoanele trecute.

Vintilă şi Stanciu sunt jucători cu fgoarte multe selecţii în naţionala Under 19 şi au debutat în Liga 1 la 16 ani. Toţi jucătorii transferaţi în iarnă au fost liberi de contract. Pe lângă cele cinci transferuri, FC Botoşani are în pregătire şi cinci juniori, doi de la Iaşi şi trei de la Botoşani, scrie botosaninews.

Preşedintele AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer, crede că transferul lui Todoran este cel mai bun transfer al iernii, dat fiind experienţa mijlocaşului care a jucat în Liga I şi în Liga Campionilor.

„Eu personal îmi doream la Botoşani un jucător experimentat, un jucător care să dea mai multă maturitate echipei. De la Mircea State nu am mai avut un astfel de jucător, care să ne ajute de la mijloc în sus. Eu am încredere în Tudoran”, a spus Şfaiţer.

Prin venirea lui Bordeanu, va pleca portarul Roheţki. Alţi jucători care se vor despărţi de Botoşani ar putea ajunge la FCM Dorohoi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.