FC Botoșani a terminat la egalitate meciul cu Universitatea Craiova

FC Botoșani a terminat la egalitate meciul cu Universitatea Craiova

FC Botoșani a disputat miercuri, 21 aprilie 2021, de la ora 19.00, partida din etapa a 2-a din Playoff contra echipei Universitatea Craiova. Elevii lui Marius Croitoru au terminat la egalitate, scor 1-1, Realdo Fili deschizând scorul pe Municipal în minutul 12 printr-un șut puternic din interiorul careului, iar oltenii egalând în minutul 80 prin Andrei Ivan.

FC Botoșani deschidea scorul în minutul 12, prin Realdo Filip, după un început de meci în forță al echipei noastre. În minutul 29 Țigănașu șutează din afara careului, dar balonul trece peste poarta lui Mirko Pigliacelli. Prima ocazie pentru Craiova a venit în minutul 39 când Mamut trimite cu capul spre poarta lui Pap, dar portarul lui FC Botoșani prinde fără probleme și roș-alb-albaștrii intră la pauză în avantaj.

Craiova a intrat in ofensivă in partea a doua și a avut parte de o mare ratare. În minutul 57, Ivan Mamut a trimis în bara din centrarea lui Cîmpanu, mingea revine la Marius Constantin care șutează peste poarta lui Pap. Craiova a egalat in minutul 80, după o cursa a lui Andrei Ivan, care a si finalizat. Partida se termină cu doi eliminați, Florescu și Bălașa fiind eliminați după o dispută între cei doi.

Stirea anterioara

Bărbat din județul Botoșani găsit mort într-un șanț

Stirea Urmatoare

Site-urile Temu și Shein au intrat în vizorul ANPC. Sfaturile instituției pentru consumatori

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.