FC Botoşani a suferit o înfrângere împotriva celor de la Delta Tulcea

FC Botoşani a suferit o înfrângere împotriva celor de la Delta Tulcea

FC Botoşani a suferit, sâmbătă, o înfrângere usturătoare la Tulcea, în etapa a XXII-a a Ligii secunde. Formaţia lui Costel Oracă a fost surclasată cu scorul de 6-2 de echipa locală Delta.

Tulcenii au deschis scorul în minutul 19 prin Tobă, majorând avantajul în minutul 42 prin Câjă. Ulterior, Matei transformă un penalty diminuând, în minutul 44, scorul la 2-1.

După pauză, Botoşaniul mai primeşte, în minutul 50, o lovitură de la 11 metri şi egalează prin acelaşi Matei.

Echilibrul se rupe în minutul 56, când Florea transformă şi el un penalty în careu, în urma căruia Vaşvari a primit cartonaş roşu pentru fault. În minutul 62 Florea mai înscrie o dată, pentru 4-2, iar în 68 Henry măreşte avantajul. În minutele de prelungiri ale meciului Bogda Oprea stabileşte scorul final de 6-2.

Înfrângerea diminuează consistent şansele de promovare ale formaţiei botoşănene, care se afla în competiţie directă cu tulcenii. Delta Tulcea rămâne pe locul doi cu 40 de puncte, iar Botoşaniul stă pe cinci cu doar 33 de puncte.

Iată rezultatele etapei:

Vineri, 20 aprilie

Gloria Buzău – Astra II Giurgiu 1-2

Sâmbătă, 21 aprilie

Farul Constanţa – Săgeata Năvodari 1-1

Dinamo II Bucureşti – Victoria Brăneşti 3-0

Delta Tulcea – FC Botoşani 6-2

FC Snagov – CS Otopeni 0-3

Callatis Mangalia – Viitorul Constanţa 1-5

CS Municipal Studenţesc Iaşi – FCM Bacău 1-0

Duminică, 22 aprilie

CF Brăila – Dunărea Galaţi 11:00

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.