FC Botoşani a reușit să îi învingă pe cei de la Dinamo II cu scorul de 1-2

FC Botoşani a reușit să îi învingă pe cei de la Dinamo II cu scorul de 1-2

FC Botoşani s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasare, în faţa formaţiei  Dinamo II Bucureşti. Cele două goluri ale roş-alb-albştrilor au fost marcate de Andrei Poverlovici şi Gabriel Cârjan. Cristi Popovici are procentaj maxim până acum la cârma echipei FC Botoşani.

FC Botoşani a reuşit să obţină trei puncte pe terenul formaţiei Dinamo II Bucureşti. Chiar dacă roş-alb-albaştrii au întâlnit ultima clasată, meciul nu a fost deloc uşor. Cu Andrei Cristea, Stătilă sau Raphael Stănescu în primul 11, dinamoviştii au început mai bine partida dar FC Botoşani a intrat imediat în joc. După golul anulat a lui Vraciu, Andrei Poverlovici a reuşit să dschidă scorul. În minutul 35 Boghian a centrat în careu iar Poverlovici a marcat cu capul din şase metri. Cu două minute înainte de pauză, gazdele reuşesc egalarea. Andrei Cristea a scăpat singur spre poarta botoşănenilor li l-a executat pe Curileac.

După pauză Cristi Popovici i-a introdus pe teren pe Marius Croitoru şi Gabriel Cârjan iar FC Botoşani a reuşit să se apropie mai mult de poarta gazdelor. După câteva oportunităţi de a marca, FC Botoşani a reuşit să înscrie în minutul 72 prin Cârjan. Patache a centrat de pe dreapta iar Cârjan a reluat cu capul din opt metri, învingându-l pe goalkeeperul dinamovist. Pe finalul meciului, botoşănenii au ţinut mingea departe de propria poartă şi chiar puteau să majoreze scorul prin Andrei Patache.

Tehnicianul Cristi Popovici a bifat a patra victorie consecutivă d la revenirea pe banca tehnică a FC Botoşani în condiţiile în care a jucat în deplasare la Galaţi, Vaslui şi Dinamo II iar pe teren propriu cu Farul Constanţa.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată a provocat un incendiu în balconul unui apartament din Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.