FC Botoşani a învins la limită pe Farul Constanţa

FC Botoşani a învins la limită pe Farul Constanţa

FC Botoşani a obţinut, sâmbătă, o importantă victorie în campionat, învingând, în deplasare, pe Farul Constanţa, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii a doua.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Vaşvari, în minutul 17, printr-un şut de la 30 de metri după un corner de pe partea stângă.

Farul Constanţa: Curcă – Niţescu, Stegaru, Sipovic, Eze – Buzea, I. Pan – Ivanovici, R. Neagoe, C. Miron – Pătulea. Rezerve: M. Toma – L. Dobre, R. Stăncioiu, V. Badea, Husein, A. Neagoe, V. Sandu

Antrenor: Viorel Tănase

FC Botoşani: Curileac – D. Balan, Acsinte, Vaşvari, Ghiceanu (75 Marius Matei), Todoran (70 Rudac), Homneac, Atudorei, Cip. Dinu, Vintilă (88 Stanciu), Patache

Antrenor: Costel Orac.

Jocul a început excelent pentru oaspeţi, care au deschis scorul încă din minutul 17, când Vaşvari a şutat din afara careului cu un şut la colţul lung al porţii apărate de Curcă. Până la finalul primei părţi s-au mai consemnat alte două marii ocazii pentru echipa antrenată de pe banca de Viorel Tănase, dar tabela a rămas nemodificată.

Repriza secundă a aparţinut în totalitate constănţenilor, care şi-au trecut în cont trei mari ocazii de gol pentru Farul. Cea mai mare a venit în minutul 74. Niţescu a centrat perfect pentru Neagoe, dar mingea trimisă de acesta a trecut pe lânga poarta apărată de Curileac.

S-a încheiat 0-1, iar cu cele trei puncte FC Botoşani se clasează pe locul 6 al clasamentului si speră din ce în ce mai mult la promovare. Echipa de pe litoral rămâne cu 27 de puncte şi coboară în clasament două locuri, până pe locul 9.

Sâmbătă, 7 aprilie

CF Brăila – Săgeata Năvodari 1-3

Dunărea Galaţi – Victoria Brăneşti 3-0

Farul Constanţa – FC Botoşani 0-1

Delta Tulcea – CS Otopeni 1-1

Callatis Mangalia – CS Municipal Studenţesc Iaşi 1-4

Dinamo II Bucureşti – Astra II Giurgiu 1-1

Gloria Buzău – Viitorul Constanţa 1-1

Duminică, 8 aprilie

FC Snagov – FCM Bacău 13:00

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Bucurie adusă de polițiști unor familii în preajma sărbătorilor pascale - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.