FC Botoșani a învins cu 3-2 Pandurii Târgu Jiu. Hattrick realizat de Istvan Fulop!

FC Botoșani a învins cu 3-2 Pandurii Târgu Jiu. Hattrick realizat de Istvan Fulop!

FC Botoșani a învins duminică, Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 3-2, în cadrul etapei a 28-a a ligii 1.

Jucătorii botosăneni s-au văzut conduși âncă din minuutul 10, prin Elton Da Silva, după ce Curileac a reținut mingea, dar a intrat cu ea în poartă. La doar două minute Istvan Fulop a început recitalul. După o acțiune personală, Fulop a șutat cu stângul de la 16 metri și a egalat. Fulop și-a trecut în cont dubla în finalul primei reprize, când a reușit să controleze mingea în careu și l-a învins pe Gliwa în minutul 43. Mijlocașul Botoșaniului și-a completat hattrick-ul din centrarea lui Cârjan în minutul 45 si a stabilit scorul la pauză de 3-1.

În repriza a doua s-a jucat pe contre, iar trupa lui Pustai a reușit să mențină suspansul pe final, după golul lui Dos Santos din minutul 82, însă fără a izbuti să smulgă un punct în prelungiri.

Echipele de start:

FC Botoșani: Curileac – Dinu, Oltean, Ivanovs, Acsinte – Fulop, Croitoru, Vașvari, Codoban – Stojkov, Cârjan. Rezerve: Perianu, Danci, Ghinga, Zivkovici, Vertelis, Hadnagy și Patache.

Antrenor: Leo Grozavu

Pandurii Tg. Jiu: Gliva – Ungurușan, Paraskevas, Erico, Moncilovic – Elton, Paul Anton, Nistor, Shamsin – Matulevicius, Nicoară. Rezerve: Stanca, Bohale, Maximiliano, Bratu, Dossantos, Pleașcă și Buleică.

Antrenor: Cristian Pustai

După etapa a 28-a a ligii 1, FC Botoșani ocupă locul 8 cu 38 de puncte.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.