FC Botoşani a învins cu 1 - 0 pe CF Brăila

FC Botoşani a învins cu 1 - 0 pe CF Brăila

FC Botoșani a început cu o victorie noul sezon fotbalistic. În prima etapă a seriei I din liga a doua FC Botoşani a învins cu 1 - 0 pe CF Brăila, după un meci disputat, dar cu puţine ocazii.

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul Andrei Patache, care în minutul 37 a şutat din colţul careului de 16 metri, la rădăcina barei şi l-a surprins pe portarul oaspeţilor. Meciul a fost unul confuz, nici una dintre echipe nereuşind să îşi impună jocul, aceasta probabil şi din cauza multitudinii de noi fotbalişti din ambele formaţii scrie adevarul.

Numai gazdele au avut în primul 11 şapte jucători veniţi în pauza competiţională. Am câştigat trei puncte, nu-i puţin lucru, dar avem de învăţat mult, adică jocul a suferit, în opinia mea nu am făcut un joc bun astăzi. Bine, nu au avut nici brăilenii ocazii. Nu ştiu dacă echipa a fost foarte slabă sau dacă noi i-am închis foarte bine", a afirmat Valeriu Iftime, preşedintele consiliului de administraţie de la FC Botoşani.

Acesta a fost nemulţumit de schimbările făcute pe final, pe care le-a considerat „nelalocul lor". Partida a fost prima pe banca tehnică pentru antrenorul Marius Popescu, acesta fiind felicitat la final inclusiv de soţie, care a ajuns însă la stadion după terminarea partidei. La confruntarea de pe Stadionul Municipal au asistat circa 2.000 de spectatori.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.