Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FC Botoșani a învins CSMS Iași în derby-ul Moldovei, după golul din lovitură de pedeapsă reușit de Vașvari

FC Botoșani a învins CSMS Iași în derby-ul Moldovei, după golul din lovitură de pedeapsă reușit de Vașvari

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FC Botoşani a obţinut cele trei puncte din întîlnirea cu CSMS Iaşi, scor 1-0. Vaşvari a marcat singurul gol al partidei.

Ocazii au existat, însă niciuna dintre cele două echipe nu au fructificat. Prima șansă mare de gol a fost în minutul 11, cînd Neziri a dat mult peste poartă din interiorul careului aflîndu-se într-o poziție excelentă.

Ieșenii au ieșit și ei la atac și Viveiros și-a încercat șutul de la distanță, însă balonul s-a dus puțin pe lîngă buturile apărate de Iliev.

Partea a doua l-a scos la rampă pe portarul Iliev, care a avut o paradă extraordinară la un șut al lui Grigorie și astfel a păstrat tabela intactă.

Cu șapte minute înainte de final, Ionuț Voicu a făcut un henț grosolan în careu și arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, Penalty-ul a fost executat perfect de Vașvari, care a adus cele trei puncte în visteria Botoșaniului.

După acest joc, ieșenii rămîn lideri, cu 10 puncte, la o lungime peste cele două urmăritoare: Steaua și Dinamo care au un meci mai puțin. De partea cealaltă, botoșănenii au strîns 6 puncte, iar Leo Grozavu scapă pentru un moment de presiunea rezultatelor. Sursa: digisport.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani