Farul Constanța s-a calificat în play-off, după 2-0 cu FC Botoșani!

Farul Constanța s-a calificat în play-off, după 2-0 cu FC Botoșani!

Farul Constanţa a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe FC Botoşani, într-un meci din etapa a 29-a a sezonului regulat al Ligii 1 Casa Pariurilor.

Gazdele au deschis scorul relativ rapid, în minutul 15, la o fază confuză. Dussaut a încercat o centrare, care s-a transformat în șut, iar mingea l-a surprins pe portatrul Pap și a căzut pe transversală de unde a revenit în teren. Atent. Dragoş Nedelcu a ajuns primul la minge și a trimis-o în poarta goală. Este al doilea gol pentru mijlocaşul defensiv de la revenirea la Farul.

În minutul 39, gazdele au ratat un penalty prin Betancor, iar golul doi a venit izbăvitor pentru echipa lui Gică Hagi, în prelungiri, în minutul 90+1. Autorul golului decisiv, De Nooijer, a înscris cu un şut în forţă la colţul scurt al porţii apărate de Pap, stabilind scorul final, 2-0 pentru Farul Constanța. În urma acestei victorii, „marinarii” fac 48 de puncte și urcă pe locul 4, asigurându-și prezența în play-off.

Stirea anterioara

Lucruri pe care nu le știam despre cuptorul cu microunde

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.