Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fanii români s-au făcut de râs la Budapesta: incidente grave în sectorul rezervat galeriei noastre

Fanii români s-au făcut de râs la Budapesta: incidente grave în sectorul rezervat galeriei noastre

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Partida Ungaria - România a fost precedată de evenimente neplăcute, însă, de această dată, de vină n-au mai fost huliganii maghiari, ci totul a plecat de la ieşirile inexplicabile ale fanilor veniţi din ţară.

Un meci Ungaria - România a devenit aproape de neconceput fără existenţa unor incidente provocate de suporterii celor două naţionale. Dacă galeriile adverse nu se bat în oraş, ceea ce nu s-a mai întâmplat de această dată, furia susţinătorilor se dezlănţuie în tribune.

Pe „Groupama Arena“ de la Budapesta, suporterii României s-au luat la bătaie între ei, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca situaţia să nu iasă de sub control! După potolirea spiritelor, jandarmii au rămas în sectorul românilor pentru a preveni o nouă încăierare. Conflictul a izbucnit din cauza faptului că la meci au ajuns componenţii mai multor galerii rivale de la noi din ţară. La început aceştia şi-au adresat înjurături, apoi au pornit o bătaie în toată regula, cu pumni şi cu picioare. Iordănescu spune lucruri trăsnite. Ce crede el după egalul de la Budapesta şi despre meciul cu Grecia care urmează Incidentele au fost atât de grave încât de la staţia de amplificare a stadionului s-a transmis un mesaj în limba română prin care cei aflaţi în sectorul rezervat fanilor tricolori au fost anunţaţi că, dacă nu incetează violenţele, vor fi evacuaţi din stadion.

UPDATE. Suporterii veniţi din România au profitat de pauza meciului pentru a-şi adresa o nouă repriză de înjurături. Dacă în sectorul galeriei noastre n-ar fi existat cordonul de jandarmi care separă cele două facţiuni ale susţinătorilor veniţi din ţară, în mod sigur aceştia s-ar fi luat din nou la bătaie.

UPDATE. În minutul 65 al partidei, galeria noastră s-a dezbrăcat la pielea goală şi a început să cânte cu foc. Se strigă "Suntem români şi ne vom apăra / Pământul sacru şi istoria". Nemulţumit că unii dintre suporteri au început să se îmbrace, un lider cu portavoce le-a strigat din toate puterile: "Daţi-vă tricourile jos. Hai, toată lumea la piele!". Reveniţi la bustul gol, ai noştri au început să cânte "Treceţi batalioane române Carpaţii". Citeste mai mult: adev.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani