Exclusiv Dorohoi News: Vespazian Colban rupe tăcerea. Vezi declaraţia VIDEO!

Exclusiv Dorohoi News: Vespazian Colban rupe tăcerea. Vezi declaraţia VIDEO!

În urma unei victorii spectaculoase a dorohoienilor care deşi au fost conduşi cu 3-0 au reuşit să revină şi să câştige cu scorul de 5-3, Vespazian Colban a rupt tăcerea şi a făcut declaraţii.

La finalul meciului Vespazian Colban s-a arătat încântat de abordarea pe care au avut-o jucătorii în meciul cu Petrotub Roman şi este fericit că aceştia nu s-au pierdut şi au reuşit să revină după ce au fost conduşi cu 3-0.

„Mă bucur că jucătorii nu s-au pierdut pentru că este foarte important să revii de la 3-0 cu o astfel de echipă care a evoluat în liga a 2-a.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Vespazian Colban, antrenorul echipei FCM Dorohoi. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.