Etapa 2 Play-off: Astra Giurgiu 1-0 FC Botoșani

Etapa 2 Play-off: Astra Giurgiu 1-0 FC Botoșani

Astra Giurgiu și FC Botoșani s-au întâlnit vineri seară, 6 martie 2020, de la ora 20.30 în cadrul etapei a 2-a din Play-off. Botoșănenii au fost învinși cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de Tamaș în minutul 63 din lovitură de pedeapsă.

Echipele de start:
Astra: Lazar – Graovac, Tamaş, Dima, Radunovic – Baicu, Seto, Crepulja, Răduţ – Alibec, Fatai
Rezerve: Kitanov, David Bruno, Dandea, Begue, Simion, Ioniţă, V. Gheorghe
Antrenor: Bogdan Andone

FC Botoşani: Hankic – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Papa, Rodrigues – Ashkovski, Florescu, Keyta – Ofosu
Rezerve: Pap, Patache, Holzmann, Cîmpanu, Carlone, Mendoza, Cascini
Antrenor: Marius Croitoru

Elevii lui Marius Croitoru au început în atac și după cinci minute puteau profita de o gafă în defensiva giurgiuvenilor. Arbitrul Ionuț Coza a dictat lovitură indirectă dar Jonathan Rodriguez nu reușește să marcheze de la șase metri de poartă. În minutul 11, Keita scapă din marcajul lui Tamaș și marchează dar arbitrul Ionuț Coza anulează golul pentru un fault în atac pe care doar el l-a văzut. Prima acțiune ofensivă a gazdelor a fost în minutul 24 când Alibec a șutat la câțiva metri de poarta lui Hankic. FC Botoșani este echipa mai bună, care încearcă să se apropie de poarta gazdelor dar lipsește omul de gol. La pauză, scorul a fost 0-0 dar botoșănenii sperau la o victorie.

Repriza secundă începe cu Astra în atac și după numai 30 de secunde Răduț trimite mingea în bară. În minutul 50, același Răduț reia cu capul, Hankic reușește să atingă mingea și să o respingă în bară. În minutul 63, Patache îl faultează în careu pe Alibec iar arbitrul Ionuț Coza arată punctul cu var. Două minute mai târziu, Gabi Tamaș marchează din penalty iar Astra conducea cu 1-0. În minutul 73, arbitrul Ionuț Coza refuză să acorde penalty pentru FC Botoșani după un henț în careu comis de Tamaș.Ofosu a avut șansa egalării în prelungiri dar a șutat slab dintr-o situație foarte bună iar Astra a câștigat cu 1-0.

După rezultatul din etapa a 2-a FC Botoșani cade pe locul 4 la egalitate de puncte cu Astra Giurgiu. Etapa viitoare roș-alb-albaștrii se vor deplasa la Craiova pentru meciul din etapa a 3-a de sâmbătă, 14 martie, de la ora 20.30.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.