Echipa de fete a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Dumeni, prezentă la etapa județeană de volei feminin - FOTO

Echipa de fete a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Dumeni, prezentă la etapa județeană de volei feminin - FOTO

Sportul este la el acasă când vine vorba de comunitatea școlară din comuna George Enescu, dat fiind faptul că în acest an, împreună cu formatorul lor, Domnul Profesor Gabriel CHIȚANU, cadru didactic al catedrei de Educație Fizică și Sport în cadrul Școlii Gimnaziale din comună, fetele au participat pentru prima dată la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la meciurile de volei. 

Competiția s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 13 din municipiul Botoșani. 
Competiția a fost strânsă, fiind în contraatac cu echipele școlilor gimnaziale nr. 17 și 7, ambele din municipiu. Sigur, la fiecare meci s-au obținut punctaje, astfel că fiecare set a adus poziția echipei într-un loc fruntaș. 

Școlile menționate anterior sunt renumite pentru finalele județene în acest spectru al Competițiilor școlare, însă Domnul profesor Gabriel CHIȚANU spune că „pentru o primă experiență pentru fete a fost destul de bine; au văzut și meciuri tari, au văzut și cum se organizează un meci pe un teren adevărat de volei”.

Echipa de volei feminin a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Dumeni a obținut mențiune la această competiție, sperând ca la anul să fie o competiție care să ducă echipa pe culmile succesului.

Stirea anterioara

Horoscopul săptămânii 20-26 martie. Taurii sunt sfătuiți să își facă bagajele, Racii câştigă pe toate planurile

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.