Dramă teribilă în familia atacantului Cristian Bud

Dramă teribilă în familia atacantului Cristian Bud

Băieţelul de numai 4 zile al atacantului Cristian Bud, care joacă acum la FC Bihor, a decedat, marţi, la Timişoara, din cauza unei insuficienţe pulmonare.

Dramă teribilă în familia lui Cristi Bud: bebeluşul nou-născut în urmă cu doar 4 zile al fotbalistului lui FC Bihor a decedat, marţi, în maternitatea din Timişoara. La naştere, Mihai a primit un scor bun, dar complicaţiile au apărut la scurt timp. „Este cel mai cutremurător lucru care ţi se poate întîmpla. Nu-mi vine să cred că bebeluşul meu frumos nu mai este! Totul părea să fie OK, naşterea a decurs bine, iar copilul a luat nota 10. Apoi lucrurile au început să se complice şi doctorul mi-a spus că nu i s-au dezvoltat plămînii. Nu ştiu... aşa a vrut Dumnezeu", a spus, devastat, Cristian Bud pentru GSP.

„Copilul a avut hipertensiune pulmonară. Din păcate, a fost un caz rar în care plămînii nu se puteau ventila. A fost pus pe ventilator, dar nu s-a putut adapta în condiţiile extrauterine", a spus Liana Dacilescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Timişoara.

Oficialii divizionarei secunde l-au învoit pe fotbalist, dar Bud vrea să fie cu orice preţ pe teren vineri, contra lui FCM Tg. Mureş. Cristian Bud a mai jucat în carieră la Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.