Două medalii de argint și una de bronz cucerite de Sorina Hulpan la mondialele de haltere

Două medalii de argint și una de bronz cucerite de Sorina Hulpan la mondialele de haltere

CS Botoşani a cucerit primele medalii la Campionatul Mondial de haltere, competiţie destinată cadeţilor şi care se desfăşoară în Uzbekistan. Cele trei medalii au fost obţinute de Sorina Hulpan.

Sportiva botoşăneancă a obţinut două medalii de argint şi una de bronz. La stilul smuls, Sorina Hulpan s-a clasat pe locul trei cu 88 de kilograme iar la aruncat s-a clasat pe doi cu 113 kilograme. Cu un 201 kilograme, Sorina Hulpan s-a clasat pe locul doi la total.

„Ne aşteptam la trei medalii din partea Sorinei Hulpan. După lista de start era cotată cu şanse de a se clasa pe podium. Important este că a reuşit o prestaţie bună şi a confirmat aşteptările”, a spus Sorina Hulpan, citată de btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.