Dorohoienii au dezghețat tabela doar la propriu: Remiză albă la FCM Dorohoi – Academica Argeș - FOTO

Dorohoienii au dezghețat tabela doar la propriu: Remiză albă la FCM Dorohoi – Academica Argeș - FOTO

După ce în ultimele două etape jucate pe teren propriu tabela de marcaj nu a funcționat, sâmbătă, 29 noiembrie 2014, la cea de-a XV-a etapă, aceasta a funcționat la parametrii normali.

FCM Dorohoi a obținut un punct după remiza, scor 0-0, din meciul ce a contat pentru cea de-a XV-a etapă. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la Academica Argeș sâmbătă, 29 noiembrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi componența echipelor de start:

FCM Dorohoi: Prisacă, Barabaş, A. Vlaicu, Cososchi, Luca, Vrabie, Orăşanu (cpt.), Ghiviziu, Ed. Sandu, Pavăl, Grumezescu.

Academica Argeș: C. Lungu, David, Viţelaru (cpt.), Fl. Popa, Şuşu, S. Popovici, Ispir, Olariu, Hamed, S. Chiţu, V. Rusu.

Meciul a debutat echilibrat, ambele echipe tatonându-se în primele minute de joc. Academica Argeș a avut o ocazie mare în minutul 15, când Prisacă a ieșit greşit la o minge centrată înspre careul dorohoienilor, Chiţu a scăpat singur cu poarta goală, a trimis spre poartă, însă fundaşul Luca s-a repliat şi respinge in-extremis. În minutul 17 Academica a deschis scorul, însă Academica reuşeşte să marcheze, dar arbitrul l-a anulat pe motiv de offside. FCM Dorohoi a continuat să atace și a mai avut două mari ocazii prin Eduard Sandu și Pavăl Natanael în minutele 25 și 39. La pauză, scorul era 0-0.

Repriza secundă a început la fel de echilibrată ca prima. Prima ocazie mai mare a FCM Dorohoi a fost în minutul 60, când Eduard Sandu a executat o lovitură liberă de la 20 metri, peste zid, dar portarul Lungua prins fără probleme. Meciul a continuat să fie echilibrat, ocaziile de poartă încetând să mai apară.  Academica a avut o mare ocazie în minutul 76, când Patulea a șutat de la 10 metri, dar Prisacă a reținut.     Pe finalul meciului FCM Dorohoi s-a aflat doar în atac. În minutul 80, Sandu a șutat puternic de pe partea stângă în bară, de la circa 18 metri. O altă ocazie mare a FCM Dorohoi a fost în minutul 87, când Juncanaru a trimis cu capul din șapte metri, în portarul oaspeților care a respins. Deși nu a reușit să înscrie, FCM Dorohoi a primit o „lovitură” în minutul 94 când Eduard Sandu a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur la mijlocul terenului. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În tribune, pe lângă cei aproximativ 200 de spectatori a fost prezent și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi. În următoarea etapă, FCM Dorohoi va întâlni în deplasare formația FC Voluntari, iar după echipa urmează să ia vacanță. Sezonul de primăvară urmează să înceapă pe data de 28 februarie 2015.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.