Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorohoianul Robert Bosinceanu şi-a câştigat locul printre „tricolori”

Dorohoianul Robert Bosinceanu şi-a câştigat locul printre „tricolori”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Cei mai buni 150 de copii din ţara noastră născuţi în anul 2000 au fost convocaţi pentru trei zile la Tărlungeni, la o acţiune vastă de selecţie pentru reprezentativa Under 15 a României. La acțiune au participat loturile stabilite pentru a face parte din Centrele de Excelență Târgu Mureș, Ardeal-centru, Oltenia-Banat, precum și o selecționată națională compusă din regiunile care nu fac obiectul celor trei Centre de Excelență (Moldova, Muntenia, Ardeal-nord, București-Ilfov).

Fiecare lot a avut în componență maxim 30 de jucători, echipele fiind conduse de referenții zonali Alin Hancăș, Cezar Ardeleanu, Gyula Hajnal, Gheorghe Chimiuc, Ioan Petcu, Dandu Ustabacieff și Ion Alecu, alături de antrenorul naționalei Under 15, Gabriel Manolache.

Între fotbaliştii selectaţi pentru această acţiune s-au regăsit şi trei suceveni, respectiv Alex Longher şi Cosmin Tucaliuc, care activează la Dinamo Bucureşti şi Academia Gheorghe Hagi, şi Robert Bosînceanu, jucător format la clubul Omnia şi legitimat la Rapid Suceava. Dacă primii doi se află de mai multă vreme în anturajul echipei naţionale, pentru dorohoianul Bosînceanu această testare a reprezentat o premieră. Fotbalistul pregătit de Florin Cristescu nu s-a făcut de râs, impresionând asistenţa în toate cele trei jocuri şcoală în care a fost folosit.

„Trăiesc o mare satisfacţie, în condiţiile în care Robert s-a remarcat în competiţie cu cei mai buni tineri fotbalişti din România la această categorie de vârstă. De altfel, selecţionerul Gabriel Manolache l-a anunţat încă dinainte de ultimul meci test că este deja convocat pentru viitoarea acţiune a echipei naţionale”, a declarat antrenorul Florin Cristescu

Sursa: Monitorul de Suceava


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani