Decizie importantă luată de UEFA: este afectată şi România

Decizie importantă luată de UEFA: este afectată şi România

Finalistele cupelor naţionale ar putea să nu mai evolueze în Liga Europa din sezonul 2015/2016.

Finalista cupei naţionale nu va mai evolua în Liga Europa din sezonul 2015/2016, în cazul în care câştigătoarea este calificată pentru Liga Campionilor, acest loc urmând să revină echipei cel mai bine clasată în campionat după formaţiile ce-şi asigură prezenţa în cupele europene, a anunţat UEFA.

„Finalista va fi înlocuită în Liga Europa de prima echipă în clasamentul campionatului necalificată pentru o competiţie UEFA, începând din 2015/16, în cazul în care câştigătoarea cupei este calificată pentru Liga Campionilor", a anunţat UEFA într-un comunicat după Comitetul Executiv de la Dubrovnik. Această cerere a federaţiilor membre UEFA nu este definitivă, deoarece Comisia de Competiţii Intercluburi a UEFA trebuie să "efectueze schimbările regulamentare necesare". Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.