Debut cu dreptul pentru Speranța Dumbrăvița în noul sezon

Debut cu dreptul pentru Speranța Dumbrăvița în noul sezon

Ediția a X-a a CUPEI SPERANȚA, eveniment care deschide noul sezon competițional la fotbal, a adus pentru prima dată locul I la această cupă echipei Speranța Dumbrăvița.

După ce în prima semifinală au învins Europa Hilișeu cu 5-0 (2-0) prin golurile reușite de Călin Bompa, Mihai Așchioapei, Marian Bălan, Florin Ioniță și din nou Călin Bompa, în finală aceștia au întâlnit formația Venus Cotușca pe care au învins-o cu 2-0 prin golurile reușite de Răzvan Dițu și Călin Bompa. Venus Cotușca s-a calificat în finală după ce a trecut de Viitorul Dorohoi la loviturile de departajare, scorul din timpul regulamentar fiind 1-1.

Finala mică s-a jucat între Viitorul Dorohoi și Europa Hilișeu, cei care au reușit să se impună fiind Viitorul Dorohoi după lovituri de departajare, scorul în timpul meciului a fost de 1-1.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.