Dărăbăneanul a câştigat locul I la un concurs naţional de carting

Dărăbăneanul a câştigat locul I la un concurs naţional de carting

Un elev de la Clubul Copiilor din Darabani a câştigat locul I la un concurs de carting desfăşurat în perioada 9-12 iunie la Târgul Secuiesc. În competiţie au mai intrat încă doi dărăbăneni de la acelaşi club, însă aceştia au ocupat locurile 8 şi 12. Este vorba despre Giani Ciobanu, Iulian Ghiorghiciuc şi Gabriel Scalcău, coordonaţi de profesorul Neculai Ilaş, anunţă dărăbăneni.ro. Aceştia au participat la Concursul naţional de educaţie rutieră şi karting “Memorialul Jani Ferenc şi Codruţ Morar”, organizat de de Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe şi Clubul Copiilor din Întorsătura Buzăului. Competitorii din peste 30 de judeţe au avut la dispoziţie echipament complet şi karturi noi.

 

Dărăbăneanul Giani Ciobanu a cucerit locul I la grupa lui de vârstă, în urma competiţiei la care a luat startul, iar ceilalţi doi intraţi în concurs, locuril 8 (Iulian Ghiorghiciuc) şi 12 (Gabriel Scalcău) 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.