Cuvinte grele spuse de un fost jucător al FC Botoșani: „Oraș urât, am venit într-o țară săracă!”

Cuvinte grele spuse de un fost jucător al FC Botoșani: „Oraș urât, am venit într-o țară săracă!”

Austriacul Martin Fraisl (27 de ani), fost portar la Botoșani în sezonul 2018-2019, a vorbit pentru presa din țara natală despre problemele pe care le-a avut în România.

Legitimat la SV Sandhausen, din a 2.Bundesliga, Fraisl a povestit despre cum e viața în România și despre problemele avute cât timp a stat în Botoșani.

„Am stat un an ca și cum aș fi fost în carantină. Stăteam la hotel și doar jucam fotbal. Orașul era urât! Dar pe de altă parte mi-am dat seama de cât de bine ne e în Austria sau Germania.Am venit într-o țară săracă, în care un profesor câștigă 250 de euro pe lună. Prețurile din magazine sunt mult mai mici ca în Austria. Am întâlnit o grămadă de oameni nemulțumiți. Starea de spirit a lor nu e una bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător pentru ce am”, a declarat Martin Fraisl pentru presa din Austria, citat de antenasport.ro.

Fraisl a jucat la FC Botoșani în sezonul 2018-2019 și a bifat 16 meciuri pentru FC Botoșani. A mai fost legitimat la USC Seitenstetten, SV Sierning, Wiener Sportklub,  Wiener Neustadt și Floridsdorfer AC.

Sursa: gsp.ro

Stirea anterioara

Spania a anunțat când își va deschide granițele pentru turiștii străini

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.