Cupa României: FC Botoșani s-a calificat în optimi. Vezi rezumatul video!

Cupa României: FC Botoșani s-a calificat în optimi. Vezi rezumatul video!

FC Botoșani a trecut de Concordia Chiajna în Cupa României și s-a calificat în optimi. Elevii lui Marius Croitoru au câștigat cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind înscrise în repriza a doua prin Andrei Târcoveanu în minutul 69 și Stefan Ashkovski în minutul 90.

Marius Croitoru a trimis în teren următorul 11:

Pap – Braun, Haruț, Șeroni, Holzmann – Rodriguez, Florescu, Ongenda, D.Croitoru – Camara, Târcoveanu
Rezerve: Țigănașu, Babunski, Fili, Patache, Ashkovski, Papa, Târșa, Plămadă, Contra

Farul Constanța, Turris, Chindia, Universitatea Craiova, Viitorul Târgu Jiu, Dunărea Călărași și ASU Poli Timișoara și-au asigurat până acum prezența în optimile Cupei României.

Stirea anterioara

Accident la Botoșani! Persoană rănită după o neacordare de prioritate

Stirea Urmatoare

Botoșănenii invitați la vernisajul expoziției de grafică Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.