Cupa României: FC Botoșani joacă astăzi împotriva celor de la Viitorul Constanța

Cupa României: FC Botoșani joacă astăzi împotriva celor de la Viitorul Constanța

Viitorul Constanta si FC Botosani se intalnesc din nou, in aceasta seara, in cadrul optimilor Cupei Romaniei.

Partida va avea loc tot pe stadionul Ovidiu, incepand cu ora 18:00, si va fi condusa la centru de Adrian Cojocaru din Galati, ajutat de asistentii Adrian Constantinescu si Adrian Marginean.

Luni seara, Viitorul Constanta a invins pe FC Botosani cu scorul de 3-1, goluri fiind reusite de Benzar, Chitu si Cernat, respectiv Roman.

Stirea anterioara

Atenție șoferi: DJDP Botoşani informează populaţia că se efectuează lucrări pe unele drumuri județene

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.