Cu cine va mai juca România și care e programul meciurilor

Cu cine va mai juca România și care e programul meciurilor

După meciul de deschidere a EURO 2016, pe care selecționata României l-a pierdut cu 1-2 în fața țării-gazdă, Franța, fotbaliștii noștri vor mai avea de disputat, în faza grupelor, încă două partide.

România va disputa următorul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal 2016 miercuri, 15 iunie, la Paris, de la ora 19:00, contra naționalei Elveției. Ultimul meci al României în grupele EURO 2016 va avea loc duminică, 19 iunie, de la ora 22:00, la Lyon, împotriva Albaniei.

Meciurile din optimile de finală EURO 2016 se vor disputa în 25, 26 și 27 iunie. Sferturile de finală se vor desfășura în 30 iunie, 1 iulie, 2 iulie și 3 iulie, semifinalele în 6 și 7 iulie, iar marea finală a EURO 2016 va avea loc în 10 iulie.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.