CS Botoşani, revelaţia CN de Haltere: 51 de medalii

CS Botoşani, revelaţia CN de Haltere: 51 de medalii

Clubul Sportiv Botoşani a fost una din revelaţiile Campionatului Naţional de Haltere găzduit de oraşul Constanţa. Halterofilii botoşăneni au cucerit în competiţia adresată cadeţilor nu mai puţin de 51 de medalii. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 13-17 iunie la Constanţa, iar botoşănenii au primit 26 de medalii de aur, 16 de argint şi 9 de bronz.

Elevii lui Constantin Urdaş au cucerit încă din prima zi prima treaptă a podiumului. Dacă în prima zi botoşănenii au cucerit numai puţin de cinci medalii de aur şi una de argint, în următoarele două zile sportivii şi-au trecut în palmares 15 medalii şi respectiv 17 medalii. În ultima zi a competiţiei, CS Botoşani a mai cucerit 13 medalii.  Halterofilii botoşăneni sunt recunoscuţi pentru performanţele înregistrate la competiţiile sportive din ţară. Anul trecut antrenorul Constantin Urdaş dar şi o parte din elevii săi au fost felicitaţi chiar de primarul municipiului Cătălin Flutur.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.