Crosul „Start spre Europa” - Sute de tineri au făcut mișcare în parcul Mihai Eminescu din Botoșani - FOTO

Crosul „Start spre Europa” - Sute de tineri au făcut mișcare în parcul Mihai Eminescu din Botoșani - FOTO

Liceul cu Program Sportiv Botoșani, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Asociația Românilor din Marea Britanie ”My Romanian Community”, Centrul Europe Direct Botoșani și Primăria Municipiului Botoșani, a organizat crosul ”Start spre Europa”, în cinstea Zilei Europei. Alți parteneri ai evenimentului: Decathlon Botoșani, Asociația Județeană de Atletism Botoșani și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Botoșani.

Crosul a avut loc ieri (duminică 11 mai), în parcul Mihai Eminescu Botoșani. Intrecerile s-au desfășurat pe cinci categorii de vârstă, distanța de alergare variind între 500 și 1.200 de metri.

La alergări au participat câteva sute de copii și tineri, încurajați și aplaudați de numeroși suporteri: părinți, colegi, membri ai familiilor.

In final s-au acordat premii pentru participanți, pe diverse categorii de vârstă, precum și premii speciale pentru reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, ai școlilor gimnaziale nr. 11 și 17 precum și ai Centrului Europe Direct Botoșani.

Centrul Europe Direct Botoșani a oferit medalii ale concursului și alte premii constând în tricouri și sacoșe din material textil biologic, cărți și publicații de la Comisia Europeană. Reprezentantul Centrului Europe Direct a felicitat organizatorii și concurenții. El a adresat asistenței în vârstă de peste 18 ani un apel de a participa la votul pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Se dau câte o sută de euro direct de la stat! Veste uriașă pentru 200.000 de români

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.