Cristian Popovici: Noi ne dorim să oferim o primă victorie acasă suporterilor în Liga I

Cristian Popovici: Noi ne dorim să oferim o primă victorie acasă suporterilor în Liga I

Antrenorul principal al FC Botoşani, Cristian Popovici, a declarat, miercuri, la conferința de pres, că nu se teme de Săgeata Năvodari, însă acceptă că echipa constănţeană este mai puternică decât în sezonul trecut.

“Datele nu sunt aceleaşi ca la ultima confruntare directă. La Săgeata faţă de ultimul meci mai sunt doar trei jucători în primul 11. Săgeata este o echipă schimbată total faţă de cea de anul trecut. Este o echipă mult mai harnică. Sunt sigur că, la fel ca noi, şi cei de la Săgeata îşi doresc toate cele trei puncte puse în joc. Noi ne dorim să oferim o primă victorie acasă suporterilor în Liga I”, a afirmat Popovici, citat de botosaninews.

Tehnicianul botoşănean admite că la meciul cu Săgeata poate fi consemnat orice rezultat.

“Orice ce rezultat este posibil, iar după aceste patru etape vom vedea câte puncte acumulăm şi nivelul nostru. Eu nu mă tem de niciun adversar. Acum pregătim meciul cu Săgeata. Fiecare meci este cu istoria lui“, a mai spus Cristian Popovici.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile, publicate de ANAF

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.