Cristian Popovici: Cine se gândeşte că FC Botoşani se poate bate la campionat şi la cupele europene este într-o mare eroare

Cristian Popovici: Cine se gândeşte că FC Botoşani se poate bate la campionat şi la cupele europene este într-o mare eroare

Antrenorul formaţiei FC Botoşani susţine că înfrîngerea suferită la Târgu Jiu a adus echipa cu picioarele pe pământ. Cristian Popovici a precizat că trebuie să se recunoască că echipa locală este o nou promovată, o echipă care îşi propune o continuitate în prima ligă şi nicidecum cupele europene sau campionatul.

„După 11 etape să ai doar două înfrângeri în faţa campioanei şi vicecampioanei zic eu că este o apreciere asupra muncii pe care o facem aici. Cine gândeşte că echipa se poate bate la campionat şi la cupele europene este într-o mare eroare”, a afirmat tehnicianul, citat de botosaninews.

Legat de meciul de, sâmbătă, cu Petrolul Ploieşti, Cristian Popovici a precizat că adversarul este mai puternic decât precendetul, însă orice dispută cu echipe tari este benefică pentru echipă şi orice punct obţinut obţinut este extraordinar. „Cred că Petrolul se teme de noi, dar suntem conştineţi că îşi propun cele trei puncte”, a încheiat Cristian Popovici.

Meciul dintre FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti se va disputa sâmbătă de la ora 15.00 şi va fi transmis de Dolce Sport.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Șoferii au interzis! Amenzi pentru cei care merg să facă poze în lanul de rapiță

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.