Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cristi Pustai: „Din acest moment orice punct adăugat este un pas înainte”

Cristi Pustai: „Din acest moment orice punct adăugat este un pas înainte”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat în perspectiva play-out-ului, în care elevii săi vor debuta vineri contra Petrolului că punctele puse în joc pe „Municipal” sunt decisive în privinţa evitării retrogradării.

„Începe primul meci dintr-un nou campionat. Un campionat în care noi ne plasăm la jumătatea clasamentului. S-au strâns toate echipele şi orice formaţie din play-out poate să retrogradeze sau poate să termine pe locul 7. Din acest moment punctele nu se mai împart.

Cei de la Petrolul au avut evoluții bune dar fără să concretizeze cu puncte. Ca și noi de altfel în ultimele trei meciuri. Va fi unmeci pentru celetrei puncte foarte încins. Au câțiva jucători buni în echipa, joacă ofensiv. Este o echipă care nu a depus armele. Programul play-out-ului este discutabil pentru că ne avantajează în măsura în care ne facem punctele pe teren propriu. Trebuie să câştigăm 18-21 de puncte din cele puse în joc pe terenul nostru ca să evităm retrogradarea. Orice punct luat este de lao echipă cu care te lupți la retrogradare. Din acest moment orice punct adăugat este un pas înainte”, a declarat Cristi Pustai la conferința de presă de astăzi.

Partida FC Botoşani- Petrolul va avea loc vineri, 4 martie pe „Municipal” de la ora 20:30.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani