Cristi Pustai: „Am avut puţine situaţii de gol pe care nu le-am fructificat”

Cristi Pustai: „Am avut puţine situaţii de gol pe care nu le-am fructificat”

Antrenorul roş-alb-albaştrilor a încercat să explice eşecul înregistrat sâmbătă seară, pe teren propriu, cu ilfovenii. În opinia sa, decisivă a fost lovitura de la 11 metri primită de oaspeţi cu aproximativ 20 de minute înainte de finalul meciului.

„Un meci pe care l-am pierdut în faţa propriilor suporteri. Momentul psihologic a fost acea lovitură de la 11 metri. Am început slab, cu handicap, am primit foarte repede gol, după o fază trasă la indigo parcă după primul gol primit de Dinamo în Cupa Ligii. Ăsta este fotbalul. Am încercat să desfacem o echipă baricadată, să jucăm pe jos. Am avut puţine situaţii de gol pe care nu le-am fructificat. E un campionat nou, cu reguli noi. E un moment greu. Rămânem cu un punct în faţa celor două echipe din Bucureşti. Probabil şi acest vânt destul de urât. Până în ultima etapă eşti cu sabia deasupra capului, inclusiv Iaşul poate retrograda”, a spus Cristi Pustai.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.