Costel Enache - FC Botoșani: „Chiar dacă meciul nu a fost unul reușit, nu avem voie să dezarmăm”

Costel Enache - FC Botoșani: „Chiar dacă meciul nu a fost unul reușit, nu avem voie să dezarmăm”

Costel Enache este optimist în ceea ce privește play-off-ul. El consideră că echipa sa își poate îndeplini obiectivul chiar dacă nu a putut învinge o echipă care a pierdut 15 partide și a încasat 44 de goluri în 23 de meciuri.

„Am simțit și era greu să facem o evaluare reală. După o pauză e destul de greu să simți potențialul echipei. Am început jocul așa cum ne-am propus, ne-am creat ocazii dar nu am fost lucizi la finalizare. În partea a doua ne-am pierdut încrederea, luciditatea, am abandonat construcția. A fost un moment în care ne-am asumat riscuri prea mari și am jucat pe contre. Nu am văzut încă în România echipă care să fie extraordinar de constantă. Poate și noi am avut astăzi un moment de lipsă de inspirație. Nu avem voie să ne pierdem încrederea și speranța. Suntem încă într-o poziție în care obiectivul este realizabil. Steaua ar putea câștiga campionatul? Au jucat chinuit cu Juventus la începutul campionatului, Juventus a ratat în minutul 94 un 11 metri. Chiar dacă meciul nu a fost unul reușit, nu avem voie să dezarmăm. Ar trebui toți să sperăm și credem”, a spus Costel Enache antrenorul principal al FC Botoșani. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Deputatul PSD Marius Budăi anunță servicii bancare gratuite pentru persoanele cu venituri mai mici de 2.500 lei

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.