Concordia Chiajna și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, într-un meci tensionat pe final

Concordia Chiajna și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, într-un meci tensionat pe final

Partida dintre Concordia Chiajna si FC Botoșani contând pentru etapa a 10-a a Play-out-ul Ligii 1 Orange s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 28 prin Marius Pena stabilind scorul la pauză. Imediat după începerea reprizei secunde botoșănenii egalează prin Mușat în minutul 46, care a primit o centrare perfectă de la Dimitrov, fără ca ilfovenii să atingă mingea de la începutul reprizei. După mai multe ratări ale jucătorilor lui Falub, botoșănenii au ocazia de a marca în minutul 88 când Cabrera reușește o pasă superbă la Carralero dar acesta trimite mingea puțin pe lângă poarta lui Bălgrădean. Ultima ocazie a partidei o au ilfovenii prin Milevskyi care lovește bara porții lui Iliev la o greșeală al lui Miron.

Echipele de start:
Concordia Chiajna: Cr. Bălgrădean - Feussi, R. Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică - Giurgiu, Obodo (cpt.), Cristescu- Pena, Milevski

Antrenor principal: Adrian Falub
FC Botoșani: Iliev – Dimitrov, Plămadă, Miron, Mușat – Ichim, Vașvari (85 Cucu) – Cabrera, Fulop (59 Carralero), Bordeianu – Matulevicius (90+2 Roman)
Rezerve: Pleșca, Ivanovici, Cucu, Patache, Carralero, Roman, Hadnagy
Antrenor: Leo Grozavu

După etapa a 10-a a Play-out-ului FC Botoșani ocupă locul 4 cu 28 de puncte, iar partida următoare se va disputa pe Municipalul botoșănean contra formației CSU Craiova, luni, 16 mai de la ora 20:30.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.