CFR Cluj – FC Botoşani 3-1. Eşec după eşec

CFR Cluj – FC Botoşani 3-1. Eşec după eşec

CFR Cluj – FC Botoşani este un meci decisiv pentru tehnicianul Leo Greozavu. În cazul în care FC Botoşani va pierde meciul cu CFR, Leo Grozavu ar putea fi demis de finanţatorul Valeriu Iftime.

Cu doar şase puncte în opt partide din acest sezon de Liga I, FC Botoşani a ajuns în zona retrogradării iar jocul echipei este departe de aşteptări. Oficialii FC Botoşani nu s-au grăbit  cu măsurile şi i-au dat credit lui Leo Grozavu şi pentru meciul cu CFR Cluj.

CFR Cluj: Marc – Lopez, Larie, Goian, Camora – Jakolis, Petrucci, Voiculeţ, Bruno (54 Păun) – Beleck, Lopez (85 Carter).

FC Botoşani: Iliev – Patache, Plămadă, Cucu, Dimitrov – Vaşvari, R. Costin (63 Fulop) – Quenten (46 Roşu), Cabrera, Brata(77 Miron) – Roman

Meciul a început cu o mare ocazie a CFR-ului. În secunda 20, Lopez a scăpat spre poarta lui Iliev, a şutat plasat dar goalkeeprul botoşănean a avut o intervenţie foarte bună. Acelaşi Iliev îşi salvează din nou echipa în minutul 6. Jakolis a scăpat pe partea dreaptă, a pătruns în careu, a încercat o centrarea către Lopez dar Iliev are o nouă intervenţie foarte bună.

După două ocazii ratate, clujenii au reuşit deschiderea scorului în minutul 15. Goian a trimis o pasă de vreo 30 de metri, Lopez a preluat şi l-a executat pe Iliev cu un şut sub bară.

Replica botoşănenilor a venit un minut mai târziu dar mingea şutată de Cabrera a fost respins de goalkeeperul CFR-ului.

În minutul 20, Lopez realizează dubla iar CFR Cluj – FC Botoşani devine 2-0. Jakolis a scăpat pe contraatac, Dimitrov îl faultează în careu dar mingea ajunge la Lopez care marchează din interiorul careului. Dacă nu ar fi marcat Lopez, ar fi fost penalty şi cartonaş roşu pentru fundaşul botoşănean.

În minutul 25, FC Botoşani a beneficiat de o lovitură liberă indirectă din interiorul careului, execută Martinus, Camora respinge cu cotul iar centralul partidei dictează lovitură de la 11 metri. Vaşvari execută cu mult calm penalty-ul iar  FC Botoşani reduce din diferenţă.

După primirea golului, clujenii au ieşit mai mult la joc şi au încercat să mărească din nou avantajul dar la pauză, scorul a fost 2-1 în favoarea CFR-ului.

La pauză, Leo Grozavu îl înlocuieşte pe Martinus Quenten cu Virgil Roşu, un jucător care a fost foarte slab în meciul cu Pandurii, la debutul său în Liga I. În acelaşi timp, Quenten nu merita să mai rămână pe gazon deoarece a fost unul din cei mai slabi jucători de pe teren.

CFR Cluj a început mai bine partea secundă iar Lopez a avut şansa de a realiza tripla. Replica botoşănenilor a venit în minutul 50 dar Cabrera nu a reuşit să-l învingă pe Marc după care argentinianul nu a reuşit să ajungă la mingea centrată de Raul Costin.

Acelaşi Cabrera are o acţiune foarte bună pe partea stângă, dribleză doi adversari, pătrunde în careu dar este blocat în momentul centrării.

În minutul 57, pe fondul unei dominări a botoşănenilor, Lopez realizează tripla iar CFR Cluj – FC Botoşani a devenit 3-1. Plămadă îi face un marcaj larg lui Cristian Lopez iar atacantul clujean şutează la colţul lung, învingându-l pentru a treia oară pe Iliev.

Botoşănenii revin în ofensivă dar şuturile lui Cabrera şi Raul Costin rămân fără niciun rezultat. În minutul 69, Patache centrează de pe dreapta dar Roman nu reuşeşte să reia cu capul din interiorul careului.

În minutul 75, Cucu este eliminat. Fundaşul botoşănean îşi calcă un adversar iar arbitrul îi arată al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

După eliminarea lui Cucu, FC Botoşani a încercat să iasă la joc dar soarta partidei părea pecetluită. În minutul 90, Voiculeţ a avut şansa marcării golului patru dar Iliev îşi salvează din nou echipa. Partida s-a încheiat cu victoria clujenilor iar criza continuă la Botoşani.

Sursa: btonline.ro

Stirea anterioara

25 de femei din judeţul Botoşani - Promotori în prevenirea şi combaterea violenţei domestice şi a traficului de persoane

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.