Căpitanul FC Botoşani, Florin Acsinte, va semna cu Pandurii Tg. Jiu

Căpitanul FC Botoşani, Florin Acsinte, va semna cu Pandurii Tg. Jiu

Revenit in Botoşani din cantonamentul de la Gura Humorului, Florin Acsinte, căpitanul echipei FC Botoşani, va semna astazi pe o perioada de doi ani jumatate cu Pandurii Targu Jiu si va face si primul antrenament sub comanda lui Edward Iordănescu. Acsinte a evoluat mai bine de 11 ani la FC Botoşani, cu o pauză de șase luni în care a fost împrumutat la Dinamo si a imbracat tricoul ros-alb-albastru in peste 350 de partide in toate competitiile.

„Eu consider că mi-am făcut treaba pentru FC Botoşani şi nu am înşelat încrederea nimănui. Am fost trup şi suflet pentru această echipă, am jucat şi cu capul spart şi accidentat, am strâns mereu din dinţi şi nu m-am dat niciodată rănit. Consider că acum a venit momentul ca şi FC Botoşani să-mi fie recunoscătoare. La banchetul de final de an (n.r. în luna decembrie), atât domnul Şfaiţer cât şi domnul Iftime mi-au promis că dacă voi avea o ofertă avantajoasă şi va fi să plec la mai bine îmi vor da drumul fără nicio problemă. La Pandurii nu e vorba numai de bani. Acolo am ocazia să joc în cupele europene şi să intru şi în vederile selecţionerului. Mă bucur mult că o echipă așa mare precum Pandurii m-a dorit atît de mult. Îmi doresc să reușim să îndeplinim obiectivul impus de conducere. Țin să le mulțumesc celor de la FC Botoșani pentru acești ani minunați și nu în ultimul rînd vreau să le mulțumesc suporterilor care au fost alături de mine și de echipă. Le urez mult succes și sper să îndeplinească obiectivul“, a declarat Florin Acsinte. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Depozit de lemne distrus, parțial, într-un incendiu! Pagube de peste 30 mii lei

Stirea Urmatoare

Amenzi de 9.000 de lei, aplicate pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.