Bucovina Pojorâta - FCM Dorohoi 1-3: Dorohoienii la doi pași de Liga a II-a

Bucovina Pojorâta - FCM Dorohoi 1-3: Dorohoienii la doi pași de Liga a II-a

FCM Dorohoi a învins cu 3-1 pe Bucovina Pojorâta în deplasare și a mai făcut un pas spre liga a doua. Urmează meciul de sâmbătă 31 mai, cu Știința Miroslava în deplsare și apoi acasă cu Kosarom Pașcani.

Primă repriză s-a încheiat fără nici un gol marcat, jocul fiind echilibrat. Repriza a doua a început bine pentru FCM Dorohoi, care după o ratare a lui Edy Sandu a deschis scorul prin Grumezescu. În minutul 77, gazdele egalează, dar imediat dorohoienii revin prin golul marcat de Halip în minutl 79 și cel marcat de Bordeianu în minutul 88, care revine după accidentare.

„E foarte greu, cred că am îmbătrânit cu 10 ani la acest meci. Mai avem încă două finale și ne sunt necesare patru puncte, însă trebuie să ne propunem maximul în aceste meciuri dacă vrem să arătăm că merităm într-adevăr să promovăm”, a declarat antrenorul principal al FCM Dorohoi, Vespazian Colban.   Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.