Botoşani: Seminarul naţional Aikido la Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”

Botoşani: Seminarul naţional Aikido la Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”

Fundaţia Română de Aikido Aikikai organizează, în perioada 02 – 04 martie 2012, seminarul naţional Aikido în Botoşani la Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă”. Seminarul este condus de sensei Dorin Marchiş – 5 dan Aikido Aikikai.

Gazda evenimentului, Asociaţia Aiki Dojo Botoşani, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Arte Marţiale Botoşani vă invită să vă familiarizaţi cu tehnicile şi spiritul nonviolenţei într-o ambianţă de muncă şi disciplină, în conformitate cu principiile Aikido: respect, onoare, armonizarea energiilor, calea păcii.

Publicul vizitator, pasionat de artele  marţiale, are acces gratuit în Sala Polivalentă “Elisabeta Lipă” pe timpul seminarului.

Program:

Vineri   02 martie 2012

-  18.00 – 20.00   -   Antrenament general

Sâmbătă  03 martie 2012

-  10.00 – 11.30   -   Antrenament general

-  11.45 – 13.30   -   Examinare adulţi

- 16.30 – 18.00   -   Examinare copii

- 18.00 – 19.30   -   Antrenament general

Duminică 04 martie 2012

- 10.00 – 11.30   -   Antrenament general

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.