Botoșani | Pregătiri pentru „Maratonul MTB Nordul Moldovei” prima ediție

Botoșani | Pregătiri pentru „Maratonul MTB Nordul Moldovei” prima ediție

Asociația G.E.O.S. din Botoșani vă invită să participați în data de 30 aprilie 2011 la prima ediție a Maratonului Nordul Moldovei.

Competiția se adresează tuturor celor pasionați de ciclism, dornici să evadeze din cotidian, să părăsească drumurile amenajate și să se avânte în pădure pe poteci și drumuri care pot creea probleme de rezistență fizică, probleme de îndemânare și orientare.

Participarea la acest maraton de ciclism MTB se face de către oameni responsabili care trebuie să-și cunoască nivelul de pregătire.

Pentru a ne ridica la nivelul fiecăruia, am considerat că e bine să amenajam două trasee, de lungimi si dificultăți diferite, respectiv un traseu de aproximativ 24 km (pentru cei mai puțin sportivi) și un traseu de aproximativ 49 km (pentru cei mai bine antrenați și echipați). Atât startul cât și sosirea vor fi comune.

Programul competiției:

În data de 29 aprilie începând cu ora 17.00 în rondul din fața liceului A.T. Laurian din Botoșani - zona de start a maratonului - se începe înscrierea și ridicarea pachetului de start. (Înscrierea se poate face și online pe siteul competiției).

În data de 30 aprilie la ora 8.00 în zona de start vor continua înscrierile pentru cei care nu au făcut asta pe internet sau la magazinele de specialitate partenere. Fiecare concurent va primi la start numărul de concurs și un suvenir din partea organizatorilor, va semna regulamentul concursului și va fi atent la explicațiile primite de la organizatori.

La ora 9.30 se face o şedinţă tehnică, în care participanţii primesc ultimile noutăţi referitoare la traseu şi se recapitulează aspectele legate de program şi securitatea participanților și insoțitorilor.

La ora 9.50 concurenţii sunt invitaţi să vină la linia de start

La ora 10 are loc startul în prima ediţie a „Maratonului Nordul Moldovei”.

Concurenţii vor parcurge traseele trecând obligatoriu prin check-point-uri.

Începând cu ora 11.00 la sosire sunt așteptați primii concurenţi de la tura scurtă la „Memorialul Eminescu” - Ipotești.

Începând cu ora 12 pot să apară şi concurenţii de la tura lungă.

La ora 16 închidem cronometrele și începem premierea iar la final tombola cu premii.

La ora 18 se încheie oficial competiţia.

După ora 18 concurenţii sunt invitaţi să se alăture organizatorilor pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a primi un feed-back din partea participanţilor şi pentru a viziona un slide show cu fotografii făcute pe traseu.

Detalii găsiți pe site-ul competiției la adresa: www.nordulmoldovei.wordpress.com

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.