Autorităţile dorohoiene au deszăpezit terenul în vederea jucării amicalului cu FC Botoşani [VIDEO]

Autorităţile dorohoiene au deszăpezit terenul în vederea jucării amicalului cu FC Botoşani [VIDEO]

Primarul Dorin Alexandrescu a răspuns pozitiv la apelul finanţatorului, Victor Mihalachi şi a dispus la deszăpezirea terenului secund și a celui principal din baza sportivă „1 Mai” din Dorohoi.

Din cauza stratului gros de zăpadă, lotul echipei FCM Dorohoi a întâmpinat dificultăţi în desfăşurarea antrenamentelor şi a unor eventuale amicaluri. De aceea, ieri, un utilaj a curăţat toată zăpada aşternută pe terenul doi, iar în cursul acestei dimineți a fost curățat și terenul principal.

„Terenul a fost deszăpezit, în aşa fel încât activitatea de pregătire a echipei FCM Dorohoi să se desfăşoare în condiţii optime. Din păcate nu am avut utilaje specifice pentru deszăpezirea unui teren de fotbal, însă am încercat să ne facem treaba cât mai bine cu utilajele pe care le-am avut în dotare. Sper că am făcut un lucru de calitate şi sper ca toată lumea să fie mulţumită”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Datorită acestui ajutor venit din partea autorităţilor locale FCM-ul îşi poate desfăşura antrenamentele în condiţii optime şi se poate pregăti pentru amicalul cu FC Botoşani, programat mâine.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Șoferii au interzis! Amenzi pentru cei care merg să facă poze în lanul de rapiță

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.