Australian Open se va desfășura cu până la 30 de mii de spectatori

Australian Open se va desfășura cu până la 30 de mii de spectatori

Accesul spectatorilor se va face printr-o împărțire egală între sesiunile de zi și de seară și vine în condițiile în care Australia n-a mai înregistrat nicio infecție cu coronavirus în ultimele două săptămâni. Începând cu faza sferturilor de finală, numărul spectatorilor va fi redus la 25 de mii într-o zi.

„Pe parcursul celor 14 zile, vom avea până la 390.000 de oameni aici la Melbourne Park, ceea ce înseamnă aproximativ 50% din media din ultimii ani”, a spus ministrul Sportului al statului Victoria.

Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, la Melbourne.

Melbourne, locul de desfășurare a competiției, a trecut anul trecut printr-una dintre cele mai lungi carantine din lume, iar locuitorii săi se declară îngrijorați de potențialul de risc pe care îl aduce turneul.

În ultimele două săptămâni, Australia nu a mai înregistrat niciun caz de infecție cu coronavirus. În statul Victoria au trecut peste trei săptămâni fără cazuri raportate. Sursa: biziday.ro

Stirea anterioara

Utilizarea verzei în tratamentele externe

Stirea Urmatoare

Conducători auto depistați în timp ce efectuau transport neautorizat de persoane. Vezi ce sancțiuni au primit!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.