Aur pentru botoşăneanca Viviana Bejenariu la Mondialele de canotaj

Aur pentru botoşăneanca Viviana Bejenariu la Mondialele de canotaj

Cea mai bună sportivă a judeţului Botoşani în 2011 confirmă şi în acest an. După medalia de aur obţinută la Campionatul European, Viviana Bejanariu a reuşit să cucerească astăzi aurul la Campionatul Mondial ce s-a desfăşurat în Bulgaria.

Botoşăneanca Viviana Bejenariu a concurat în proba de 4 vâsle alături de Andreea-Mihaela Tătaru, Maricela-Dorina Otea şi Ioana Vrînceanu. Pe locul doi s-a clasat echipajul Statelor Unite ale Americii iar pe trei cel al Noii Zeelande. “Este un rezultat foarte bun obţinut de Viviana Bejenariu. Mă bucur că Viviana a confirmat şi în aceast an. Este ultimul an în care mai concurează pentru CS Botoşani. Din 2013 va fi sportiva clubului Dinamo”, a spus Andrei Amos, directorul CS Botoşani.

2012 este un an foarte bun pentru Clubul Sportiv Botoşani. După aurul cucerit de Bianca Molie la Campionatul Mondial de haltere (juniori) din Guatemala, Viviana Bejenariu a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului la mondialele de canotaj. Oficialii Clubului Sportiv Botoşani mai speră la cel puţin o medalie de aur la Campionatul Mondial de haltere, categoria cadeţi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.