Astăzi: Universitatea Cluj - FC Botoșani

Astăzi: Universitatea Cluj - FC Botoșani

FC Botoșani va întâlni în această după-amiază, de la ora 18:30, în deplasare pe Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1.

În tur, FC Botoșani și U Cluj au terminat la egalitate, 1-1.

Mijlocaşul FC Botoşani, Sebastian Ghinga a declarat că cel mai mare pericol pentru gruparea locală în jocul de luni de la Cluj îl reprezintă atacantul Valentin Lemnaru.

„Având în vedere că Lemnaru e principalul lor marcator cred că acolo au cea mai mare forţă. Clujul are însă şi jucători tehnici, de ultimă pasă pe care sperăm însă să-i anihilăm. Este un meci care contează mult pentru noi pentru a ne linişti şi  avem forţa de a câştiga acest meci. Suntem conştienţi că vom întâlni o echipă puternică însă asta nu ne sperie. Dacă vor fi agresivi vom răspunde şi noi cu aceeaşi monedă. Asta ne cere şi Leo Grozavu: agresivitate, dar controlată”, a declarat Sebastian Ghinga.

Partida dintre Universitatea Cluj si FC Botosani va fi in direct pe DigiSport 1.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

ISU Botoșani: Respectarea regulilor de prevenire a incendiilor

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.