Astăzi: partida oficială FC Botoşani- Steaua Bucureşti

Astăzi: partida oficială FC Botoşani- Steaua Bucureşti

FC Botoşani întâlneşte, duminică după-amiază, pe Stadionul Municipal, formaţia Steaua Bucureşti, în primul meci oficial direct din istoria celor două cluburi.

Deşi este nou-promovată, echipa antrenată de Cristian Popovici are înaintea acestui meci o poziţie mai bună în clasament decât Steaua, cu menţiunea că roş-albaştrii au două meciuri mai puţin disputate. FC Botoşani este pe poziţia a treia a clasamentului, cu 15 puncte, în timp ce Steaua este pe patru, cu 13 puncte. Un rezultat de egalitate ar menţine Botoşaniul înaintea Stelei, iar o înfrângere ar inversa poziţiile în clasament.

La meciul de duminică Stadionul Municipal va fi arhiplin. Toate biletele puse în vânzare pentru acest joc au fost vândute, în ciuda preţurilor foarte mari percepute de club (70 lei la tribune şi 40 la peluze).

Meciul va fi arbitrat de Cristian Balaj din Baia Mare, ajutat de Miclos Nagy din Cluj-Napoca şi Sebastian Gheorghe din Suceava.  Rezervă va fi  Dan Florin Dreve din Cluj-Napoca, iar observator Sorin Boca din Iaşi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.