Asociația Județeană de Fotbal Botoșani a afișat programul Ligii a IV-a, ediția 2015-2016

Asociația Județeană de Fotbal Botoșani a afișat programul Ligii a IV-a, ediția 2015-2016

Asociația Județeană de Fotbal Botoșani a afișat vineri, 24 iulie 2015, programul Campionatului Județean de Fotbal, Liga a IV-a GIVOVA, ediția 2015-2016.

Pentru ediția de campionat 2015-2016 rămâne în vigoare Regulamentul Intern Liga a-IV/V-a A.J.F. Botoțani 2015 pe care îl puteți accesa și de pe site-ul www.frf-ajf/botosani secțiunea regulamente, alături de celelate regulamente ale F.R.F.

Vezi programul competițional, Click AICI!

Stirea anterioara

Mihaela Huncă, șefa IȘJ Botoșani, pune pe primul plan siguranța elevilor

Stirea Urmatoare

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.