AS Roma a oferit flori doamnelor din comuna

AS Roma a oferit flori doamnelor din comuna

Jucatorii echipei AS Roma (Liga a IV-a), impreuna cu antrenorul Daniel Schiopu, au fost joi, 8 Martie, la Roma pentru a oferi o mica atentie doamnelor si domnisoarelor din comuna.

Invatatoarele de la scoala din Roma, medicul si asistentele medicale din comuna, angajatele Primariei, dar si toate femeile care s-au intalnit cu echipa pe strada, au primit de la jucatori cate o floare si o ciocolata cu ocazie zilei de 8 martie.

Cele mai emotionate au fost doamnele mai in varsta care au varsta lacrimi de fericire atunci cand s-au vazut cu felicitate de ziua lor.

“Am vrut sa oferim un cadou mic doamnelor de la Roma. Stim cat este de speciala aceasta zi pentru ele si cu siguranta s-au bucurat. Le uram pe aceasta cale multa sanatate, fericire si o primavara cat mai calda“, a declarat directorul de marketing al clubului roman, Ionut Tabultoc.

AS Roma a oferit flori doamnelor din comuna

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.