Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Antrenorul FC Botoșani, Leo Grozavu: Îmi doresc enorm de mult să trecem de Legia Varșovia

Antrenorul FC Botoșani, Leo Grozavu: Îmi doresc enorm de mult să trecem de Legia Varșovia

Categorie : Sport

Antrenorul formației FC Botoșani, Leo Grozavu, a declarat că își dorește „enorm de mult” ca formația sa să acceadă în al treilea tur preliminar al competiției Europa League la fotbal, după meciul de joi cu echipa poloneză Legia Varșovia.

Tehnicianul a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la finalul partidei cu Viitorul Constanța, disputată luni seara și încheiată cu scorul de 2-2, că o victorie cu Legia ar fi echivalentă cu un trofeu.

„Aș prefera să pierd două meciuri în campionat pentru o calificare cu Legia Varșovia. O calificare cu Legia obținută de FC Botoșani ar fi echivalenta cu câștigarea unui trofeu. Este o echipă puternică, cu multă experiență, la alt nivel decât noi. Dacă noi am reuși să facem surpriza, ar fi un lucru fantastic”, a spus Grozavu.

Antrenorul botoșănean a reclamat programul încărcat al echipei sale în debutul noului sezon, însă susține că, în ciuda oboselii, jucătorii vor face față cupelor europene și campionatului.

„E prea frumos să joci în cupele europene, indiferent care ar fi prețul. Considerăm că putem să ducem acest campionat în condiții normale și dacă vom mai trece un tur. Eu îmi doresc din tot sufletul. Toată lumea și jucătorii doresc acest lucru”, a adăugat Leo Grozavu.

Partida retur din al doilea tur preliminar al Europa League va avea loc joi pe Stadionul Municipal din Botoșani. În tur, echipa botoșăneană a fost învinsă cu scorul de 1-0. Sursa: agerpres.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani