Antrenorul FC Botoșani, Leo Grozavu: Îmi doresc enorm de mult să trecem de Legia Varșovia

Antrenorul FC Botoșani, Leo Grozavu: Îmi doresc enorm de mult să trecem de Legia Varșovia

Antrenorul formației FC Botoșani, Leo Grozavu, a declarat că își dorește „enorm de mult” ca formația sa să acceadă în al treilea tur preliminar al competiției Europa League la fotbal, după meciul de joi cu echipa poloneză Legia Varșovia.

Tehnicianul a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la finalul partidei cu Viitorul Constanța, disputată luni seara și încheiată cu scorul de 2-2, că o victorie cu Legia ar fi echivalentă cu un trofeu.

„Aș prefera să pierd două meciuri în campionat pentru o calificare cu Legia Varșovia. O calificare cu Legia obținută de FC Botoșani ar fi echivalenta cu câștigarea unui trofeu. Este o echipă puternică, cu multă experiență, la alt nivel decât noi. Dacă noi am reuși să facem surpriza, ar fi un lucru fantastic”, a spus Grozavu.

Antrenorul botoșănean a reclamat programul încărcat al echipei sale în debutul noului sezon, însă susține că, în ciuda oboselii, jucătorii vor face față cupelor europene și campionatului.

„E prea frumos să joci în cupele europene, indiferent care ar fi prețul. Considerăm că putem să ducem acest campionat în condiții normale și dacă vom mai trece un tur. Eu îmi doresc din tot sufletul. Toată lumea și jucătorii doresc acest lucru”, a adăugat Leo Grozavu.

Partida retur din al doilea tur preliminar al Europa League va avea loc joi pe Stadionul Municipal din Botoșani. În tur, echipa botoșăneană a fost învinsă cu scorul de 1-0. Sursa: agerpres.ro

Stirea anterioara

Tu știi de unde vine numele judeţului în care locuieşti?

Stirea Urmatoare

Incendiu de vegetație uscată și stufăriș la Havîrna. Pompierii au intervenit - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.