Amicalul celor de la FC Botoşani cu CFR Cluj se va juca în toamnă

Amicalul celor de la FC Botoşani cu CFR Cluj se va juca în toamnă

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani susţine că a discutat cu tehnicianul formaţiai CFR Cluj care i-a promis că va veni pe Municipal pentru un amical. Urmează ca Andone să decidă, în funcţie de programul echipei sale, când se va juca acest meci.

„Nu puteam la momentul acesta. Am discutat cu Andone, am vrut să prindem în program un amical cu CFR Cluj. Cu siguranţă vom face un joc cu CFR Cluj când va avea o acţiune echipa naţională. Liga I începe în 21 iulie şi noi nu suntem pregătiţi pentru un asemenea meci amical. Începem pregătirea mai târziu şi nu putem juca cu un astfel adversar”, a spus Cornel Şfaiţer.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.